3 Şubat 2011 Perşembe

Anneye Moral Veren Gün BABY SHOWER !!!!


 Baby Shower her ne kadar bizim kültürümüzde yer almasada (çocuk doğmadan önce ya bir aksilik olursa mantığıyla) , Amerikadan sonra bizim kültürümüze de adapte olmaya başlayan bir kavramdır. Türkçesi aslında 'Hoşgeldin Bebeğim Partisi' veya ' Bebeğe hazırlık partisi' olarak adlandırılan bu partinin asıl amacı bebek doğmadan önce annenin ve babanın bebek ile ilgili ihtiyaçlarına yardımcı olmak ve bu esnada da doğum öncesinde anneye keyifli vakit geçirmektir.

  Baby shower nasıl düzenlenir öncellikle onun hakkında bilgi vermek isteriz. Her ne kadar annenin yakın arkadaşlarından birinin bu partiyi organize etmesi gereksede , çoğu anne artık kendisi düzenlemeye başlamıştır.  LaDia ekibi olarak biz bu aşamada devreye giriyoruz. İster babyshower ürün alımında ister partinin organizasyonu anlamında LaDia sizi ve anneyi en çok neyin mutlu edeceğini uzun tecrübeler sonucunda çok iyi biliyor.
   Öncellikle dışarıda bir yerde mi yoksa ev ortamında mı partinin düzenleneceğine karar vermeniz gerekiyor. Misafirleri evde veya dışarıda ağırlamak sizin kararınız olmakla beraber gelecek kişi sayısının da çok büyük önemi var. Verdiğiniz mekan kararı sonucunda size tavsiyemiz bir konsept belirlemeniz ve bu doğrultuda  davetiye bastırmanız veya mail yoluyla göndermenizdir. Konseptlere örnek vermek gerekirse melek, leylek, renk(turuncu,yeşil,sarı), ayıcık, korsan, arı vb. .

   LaDia ekibi anne veya annenin yakın arkadaşı ile partinin düzenleneceği yeri belirledikten sonra konsept çalışmasına başlar. Konsepti belirledikten sonra davetiyeler seçilir ve basılır veya mail yoluyla annenin arkadaşlarına haber verilir. Davetiye ile beraber bebekle ilgili tüm ihtiyaçların listesi veya hediyeleri alabilecekleri yerin adı verilir. Yönlendirdiğiniz adreste misafirlerin rahatlıkla alabilecekleri hediye listesi bulunması gerekir. (LaDia Organizasyon aynı zamanda babyshower'a gönderilecek bütün ihtiyaçları ve hediyeleri de bünyesinde barındırmaktadır.) Alınan bir hediye listeden çıkartılması gerekir ki aynı hediye iki kez alınmasın ve annenin gerçekten ihtiyacı olan hediyeler eline ulaşsın. LaDia, çalışan annelere kolaylık olması açısından alacakları hediyeleri telefon yoluyla veya internetten sipariş vermeye de olanak sağlamaktadır.
   Daha sonra babyshower'ın yapılacağı yere, belirlenen konsept üzerinden, süsleme malzemeleri seçilir (Balonlar, bezpasta, babyshower bannerlar, orta süsleri,  kurabiye, babyshower oyunları, tabaklar, bardaklar, pasta, verilecek anı hediyeleri, anneye Mum To Be yazılı T-shirt, Taç veya sash, anı defterleri vb.....) İlerleyen günlerde bu ürünler hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Bizi takip etmeye devam edin...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder